Trustpilot

MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS

MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS
MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS
MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS
MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS
MODELJERNBANENS DAG / WEEKEND - ÅBENT HUS

VI FEJRER DEN INTERNATIONALE "MODELJERNBANENS DAG" FOR 9 GANG - OG DENNE GANG IKKE BARE EN AFTEN EVENT FRA 18-22 - MEN HELE WEEKENDEN, BEGGE DAGE FRA 10:00 - 16:00.

 

PROGRAM FOR MODELJERNBANENS WEEKEND - ÅBENT HUS ARRANGEMENT SØNDAG 3. DECEMBER 2023:

 

MASSER AF GODE TILBUD, VI TILBYDER DENNE GANG HJEMMESAMLEDE FLÆSKESTEGSSANDWICH FRA GRILLEN MED DET HELE, SAMT MASSER AF KOLDE DRIKKEVARER, ØL, SODAVAND OG KILDEVAND.

 

VORES HUSTEKNIKKER ANDERS VISER STARTSÆT I FORSKELLIGE SKALA STØRRELSER, ANALOG OG DIGITALE – HER KAN ALLE FÅ EN GOD BASIS START INDENFOR MODELJERNBANE. HER VIL VÆRE NOGET FOR ENHVER SMAG OG FOR ENHVER ALDER FRA 3 TIL 99 ÅR.

 

MØD MICHAEL FRA MIPEMO MODELLER OG SE ET KÆMPE SORTIMENT I ALT MED INDBYGGEDE LYSDIODER - INDSATSKØRETØJER, ARBEJDSKØRETØJER, KONGEHUSETS "STORE KRONE", ISHUSE, ØLBILER OG ALT DET ANDET SPÆNDENDE TIL DIN BANE. MICHAEL LAVER OGSÅ OPGAVER PÅ BESTILLING, SÅ GÅR DU MED EN SPÆNDENDE IDÉ MEN KAN IKKE RIGTIG KOMME I GANG, SÅ TAG EN SNAK MED MICHAEL. EFTER MIPEMO´S SIDSTE BESØG HAR VI LAVET ET ”BASIS” SORTIMENT DER LØBENDE BLIVER UDSKIFTET OG SOM DU ALTID KAN KØBE DIREKTE HOS OS.

 

MØD SAMI FRA PerfectTrains DER BLANDT ANDET FREMVISER SINE ESU LOKSOUND PAKKER OG DEN NYE HØJTTALERSERIE. BEMÆRK - KUN SØNDAG.

 

VI RAFLER OM PRISER PÅ MODELBILER I SKALA H0 / 1:87.

 

DU KAN STEMME PÅ ÅRETS ØLBRIK DIORAMA – VÆR MED TIL AT SIKRE VINDEREN DIN STEMME - I KONKURRENCEN OM GAVEKORT PÅ SAMLET 1750.- KR. VINDERNE FINDES SØNDAG AFTEN. ALLE DER STEMMER DELTAGER I KONKURRENCEN OM BYGGESÆT PRÆMIER.

 

EN DAG MED MASSER AF HYGGE OG SAMVÆR MED ANDRE MODELJERNBANE INTERESSEREDE.

 

KIG FORBI MELLEM 10.00 - 16.00 DER ER FROKOST FRA OMKRING 11.30 OG DET GÆLDER BEGGE DAGE, BÅDE LØRDAG OG SØNDAG.

 

SE STEMNINGSBILLEDER FRA TIDLIGERE ARRANGEMENTER PÅ VORES FACEBOOK PROFIL - VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.

 

BEDSTE HILSNER

PERRON 1- nettog.dk

 

fra:

D. 03/12 2023 kl. 10:00


til:

D. 03/12 2023 kl. 16:00

Tilbage til oversigten